Нажмите "Enter", чтобы перейти к контенту

Сушим зеленый горошек

Сушим зеленый горошек
Для сушки зеленого горошка горох насыпают в мелко-ячеистую сетку, на 1-2 минуты опускают в кастрюлю с кипящей водой, затем сразу охлаждают, промыв в холодной воде, и снова опускают в кипяток на 1-2 минуты. После второй бланшировки горошек подсушивают.

Для этого его рассыпают в темном месте тонким слоем на полотне, а затем досушивают в духовке при температуре +60-70°С в течение 12-14 часов. После досушивания горох охлаждают, опять в темном месте, прикатав для устранения пустот доской, и еще раз окончательно просушивают в духовке.

Сушеный зеленый горошек должен быть бархатистым, матового темно-зеленого цвета. Из 4 кг зеленого горошка получается 1 кг сушеного. Перед употреблением в пищу сушеный горох заливают кипятком в соотношении 1:4.

Источник: supersadovod.ru

5 комментариев

  1. gamefly free trial gamefly free trial 30.05.2019

    Hi there! Someone in my Myspace group shared this website with us so I came to take a look.
    I’m definitely loving the information. I’m book-marking and will be tweeting this to my followers!
    Terrific blog and superb style and design.

  2. gamefly free trial gamefly free trial 01.06.2019

    Do you have a spam problem on this site; I also am a blogger, and I
    was wondering your situation; we have created some nice
    methods and we are looking to trade solutions with other folks,
    please shoot me an e-mail if interested.

  3. quest bars cheap quest bars cheap 14.06.2019

    If some one wants to be updated with hottest technologies then he must be visit this site and
    be up to date all the time.

  4. quest bars quest bars 16.06.2019

    Hi there colleagues, its enormous paragraph about teachingand completely defined, keep
    it up all the time.

  5. tinyurl.com tinyurl.com 01.07.2019

    Heya! I realize this is sort of off-topic but I had to ask.
    Does operating a well-established website such as yours require a large amount
    of work? I am brand new to running a blog however I do write in my diary everyday.
    I’d like to start a blog so I will be able to share my personal experience and views online.
    Please let me know if you have any kind of ideas or tips for brand
    new aspiring bloggers. Thankyou!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.

двенадцать − восемь =